header
Contact
Cine suntem
Cariera
Presa
Scrisori de garantie
Credite
Factoring
Scontare
Servicii Escrow
Definitii si Termeni Uzuali
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii & Cookie Policy
ANPC
___________
___________
___________
Platforma Sol
Intrebari Frecvente
Capidava Financial este o marca inregistrata
Capidava Financial - Scrisori de Garantie, Credite
Capidava Financial - Credite, Scrisori de Garantie Capidava Financial - Credite, Scrisori de Garantie
@ 2020 Capidava - Toate drepturile rezervate.
0 371 137 988 | Luni - Vineri: 09.00 - 16.00
PRODUSE
DESPRE NOI
RESURSE
phone-icon
Cetatea de apărare a Afacerii tale
APARITII MEDIA
INTERVIU Vlad Ghinescu, Board Member Capidava Financial: “Flexibilitatea și capacitatea de a ne adapta oricăror cerințe ne face să devenim una din principalele opțiuni din piață”

06.08.2020  |  Interviu realizat de Andrei Stoian, Editor-in-Chief

Cum v-ați decis să porniți pe calea antreprenorială? Decizia de a dezvolta această linie de business a venit natural, lucrând în domeniul asigurărilor de foarte mult timp am identificat nevoia acută pentru noi soluții în segmentul garanțiilor. Astfel am încercat să venim în întâmpinarea nevoilor identificate la nivelul clienților noștri și astfel am hotărât să preluăm un IFN existent și să îi dedicăm obiectul de activitate pentru emiterea scrisorilor de garanție.

DGO_6488
image-2020-11-20-24430743-0-fakepath-screen-shot-2020-11-20-09-41-23
Vlad Ghinescu, CEO Capidava Financial: Due diligence-ul din punct de vedere al garanțiilor în cadrul derularii unui contract comercial ar trebui să fie la fel de important ca un "due diligence" din punct de vedere juridic

20.11.2020  |  Smile Media

Due diligence-ul din punct de vedere al garanțiilor în cadrul derularii unui contract comercial ar trebui să fie la fel de important ca un “due diligence” din punct de vedere juridic. Să nu uitam faptul că un due diligence făcut bine si la timp protejeaza investitorul de o decizie greșită. Decizia de a cumpăra sau nu o anumită companie este determinata de acest exercițiu extrem de necesar într-o tranzacție pentru că oferă parametrii optimi de negociere ai prețului tranzacției.