header
Contact
Cine suntem
Cariera
Presa
Scrisori de garantie
Credite
Factoring
Scontare
Servicii Escrow
Definitii si Termeni Uzuali
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii & Cookie Policy
ANPC
___________
___________
___________
Platforma Sol
Intrebari Frecvente
Capidava Financial este o marca inregistrata a Suport Real IFN S.A.
Capidava Financial - Scrisori de Garantie, Credite
Capidava Financial - Credite, Scrisori de Garantie Capidava Financial - Credite, Scrisori de Garantie
@ 2020 Capidava - Toate drepturile rezervate.
0 371 137 988 | Luni - Vineri: 09.00 - 16.00
PRODUSE
DESPRE NOI
RESURSE
phone-icon
PROFESIONALISM.      EFICIENTA.     INCREDERE.
1. Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.Capidava.com
2. Politica de utilizare a cookie-urilor


TERMENI ŞI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI  www.Capidava.com
 
www.Capidava.com (denumit in continuare "site-ul") este folosinta societatii Suport Real IFN S.A.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, intermenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Societatea Suport Real IFN S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza sau nu ca si "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Societatea Suport Real IFN S.A ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Suport Real IFN S.A. sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Suport Real IFN S.A.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Suport Real IFN S.A. sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Suport Real IFN S.A aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de societatea Suport Real IFN S.A si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Societatea Suport Real IFN S.A sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Societatea Suport Real IFN S.A nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Suport Real IFN S.A nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Suport Real IFN S.A prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Societatea Suport Real IFN S.A isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Suport Real IFN S.A sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Suport Real IFN S.A. sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Suport Real IFN S.A. care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea societatii Suport Real IFN S.A
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Societatii Suport Real IFN S.A. prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS";
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Societatea Suport Real IFN S.A va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:

Societatea Suport Real IFN S.A isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Societatea Suport Real IFN S.A nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Societatea Suport Real IFN S.A. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE:

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se facepe propria raspundere;
Societatea Suport Real IFN S.A. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Societatea Suport Real IFN S.A. nu ofera nicio garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
– orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII:

Societatea Suport Real IFN S.A. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Societatea Suport Real IFN S.A. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, inclusiv dreptul la imagine personală, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta , Bucuresti , Sector 1 , Pta. Presei Libere Nr.1 , Casa Presei Libere, Corp Central, Et.6 sau la adresa de email contact@capidava.com;

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Suport Real IFN S.A isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea Suport Real IFN S.A nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, publicată în Monitorul Oficial nr. 790 din data de 12 decembrie 2001, îmi dau consimţământul expres ca Suport Real IFN S.A să prelucreze datele mele cu caracter personal transmise prin completarea acestora pe site-ul www.Capidava.com, respectiv: nume, prenume, telefon, CNP, ocupatie, date de contract, adresa, e-mail, în următoarele scopuri:

(i) în vederea derulării raporturilor juridice ce vor fi create între părţi, pentru realizarea activităţii de creditare (evaluarea capacităţii subsemnatului de a rambursa creditul), activități de prevenire a fraudelor și de diminuare a riscului de credit,

(ii) în scopuri statistice

(iii) pentru realizarea activităţii de marketing (activităţi promoţionale, transmiterea ofertelor/corespondenţei comerciale direct adresate în legătură cu serviciile financiare furnizate de Suport Real IFN S.A) şi să dezvăluie şi să transfere datele cu caracter personal în ţara şi/sau în străinătate altor entităţi membre ale grupului de societăţi Suport Real IFN S.A, societăţilor specializate în prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizorilor de servicii români şi străini (cum ar fi în vederea tipăririi plicurilor şi ordinelor poştale de colectare a creanţelor scadente datorate Suport Real IFN S.A), instituţiilor de credit şi altor instituţii financiare care sunt partenere ale Suport Real IFN S.A. Suport Real IFN S.A are de asemenea dreptul să dezvăluie datele mele cu caracter personal autorităţilor competente (cum ar fi Banca Naţională a României), precum şi către Biroul de Credit S.A. sau alte instituţii similare.

Prin prezenta, sunt de acord ca acest consimţământ să fie valabil pe o periodă de 10 (zece) ani pentru toate datele cu caracter personal menţionate mai sus, precum şi în ceea ce priveşte orice alte date cu caracter personal similare furnizate Suport Real IFN S.A pe toată durata relaţiei contractuale prezente si viitoare cu Suport Real IFN S.A şi în legătură cu aceasta.

Am luat cunoștință că îmi pot exercita următoarele drepturi în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date:

(i) dreptul de informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul în care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existența drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată și condițiile în care pot fi exercitate;

(ii) dreptul de acces la datele cu caracter personal: dreptul de a obține de la Suport Real IFN S.A la cerere și în mod gratuit, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către Suport Real IFN S.A. Acest drept poate fi exercitat în următoarele condiții: se adresează o cerere, întocmită în formă scrisă, datată și semnată catre Suport Real IFN S.A, la care se atașează o copie lizibilă a actului de identitate al solicitantului (BI/CI);

(iii) dreptul de intervenție: dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ștergerea sau transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte. Acest drept poate fi exercitat în următoarele condiții: se adresează prin poștă o cerere scrisă datată si semnată către Suport Real IFN S.A., în care se vor menționa datele asupra cărora se solicită intervenția, motivul justificat și modul de intervenție. Cererea va fi insoțită de o copie lizibila a actului de identitate al solicitantului;

(iv) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: dreptul de a cere și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privința persoanei vizate, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalității sale, precum competența profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte. Cererii i se va atașa o copie lizibilă de pe actul de identitate al solicitantului;

(v) dreptul de a se adresa justiției: dreptul de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau justiției, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001, care au fost încălcate.


8. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARELA FORUMUL SITE-ULUI:

Utilizarea site-ului precum si accesul si logarea la forumul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:
– este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea;
– este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul;
– sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip;
– sunt interzise mesajele cu character xenofob sau rasist mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu character pornografic;
– mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor;
– Suport Real IFN S.A. nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate pe site;
– Suport Real IFN S.A  isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv, acesta fiind un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu;
– identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata;
– la inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum;
– utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forumul site-ului (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave ale termenilor si conditiilor prezente;
– administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forumul site-ului oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii;

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului. Nu va fi implicata in niciun fel raspunderea acestui forum sau a oricarui site web cu legatura la acest forum.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Acest site foloseste asa-numitele “cookies”. Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, stocate de catre browserul pe care il folositi pentru a avea o experienta mai buna de navigare pe Internet. Aceste fisere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului. Cookie-urile folosite de site-urile Suport Real IFN S.A, respectiv in cazul de fata www.capidava.com, nu solicita informatii cu caracter personal si nici nu identifica personal utilizatorii de internet.
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul / valoarea. Durata de viata a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
Prin setarile facute in browserul cu care navigati pe Internet, puteti permite lansarea sau blocarea cookie-urilor. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a transmite virusi informatici.
Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de navigare in site-urile Suport Real IFN S.A, care fara acestea nu ar fi posibila sau ar fi semnificativ mai slaba. De exemplu, folosim cookie-uri pentru:
- analiza comportamentului vizitatorilor in site, in vederea imbunatatirii experienţei online.Folosind aplicatia Google Analytics, colectam date anonime despre vizitele pe site-ul nostru,cum ar fi paginile vizualizate, durata de vizualizare, pagina de intrare in site, samd.
- inregistrarea in mod agregat si anonim a comportamentului in ceea ce priveste utilizareasite-ului nostru. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime şi nu contindate cu caracter personal. Mai mult, Suport Real IFN S.A nu trimite aceste informatii catre terti.
A retine preferintele tale si pentru a-ti oferi reclama relevanta in acord cu preferintele tale.
Publicitate - cookie-urile ne permit sa aflam daca ai vizualizat sau nu o reclama online, careeste tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ai vazut mesajul publicitar.
Dacă vrei să blochezi cookie-urile, este posibil ca site-urile Suport Real IFN S.A sa nu functioneze corect, si vor afisa anumite erori. De exemplu, blocarea cookie-urilor te poate impiedica sa: aplici online, sa te autentifici în aplicatiile din site sau sa faci operatiuni online.
Daca accepti aceste limitari si doresti blocarea cookie-urilor, te rugam sa faci urmatoarele setari in browserul de Internet pe care il folosesti:

Google Chrome:
click pe pictograma cheie si selecteaza Optiuni din lista
click pe tabul ”Setari avansate”
click pe Setari privind continutul din sectiunea Confidentialitate.
alege setarile pe care le doresti
click pe X pentru a inchide
 
Mozilla Firefox
selecteaza Instrumente din bara principala, apoi Optiuni
click pe tabul Confidentialitate
alege setarile pe care le doresti
click pe OK pentru a inchide
 
Internet Explorer
click pe pictogramaSetari / Instrumente
click pe Optiuni Internet
click pe Confidentialitate si apoi alege optiunile
click pe Aplicare si apoi pe OK pentru salvarea preferintelor
 
Daca doriti  sa  aflati  mai  multe  despre  cum  functioneaza  cookies  in  relatie  cu  publicitatea online,   va   rugam   consultati   site-ul http://www.youronlinechoices.com/ro/

                                                                                                                           
Ultimul update : 24 Mai 2018